Katja Zidén

En dag på Helsingborgs djurpark

Idag har jag och Madde varit med huliganerna på Helsingborgs djur och lekpark som ligger typ 10 minuter ifrån oss med bil!

Vi hade en jättefin dag och spenderade nästan fyra timmar i parken!

De större barnen hoppade studsmatta i oändlighet medan jag och Wiggo åkte westerntåg och griståg!

Sen gick vi och kollade på alla djuren. Finns både de vanliga djuren så som getter, kaniner och marsvin men även de lite ovanligare djuren som näsbjörn, krokodil (förlåt Alwin Kinesisk alligator), reptiler, lemurer och pelikaner.

Vi hade en jättefin dag och nu ligger vi och slappar i soffan allihop!

Alwin är (med all rätt) megastolt. Han har på ett par veckor lärt sig alla världens flaggor, det vill säga 195 stycken! Mycket imponerad mamma ❤️

Vad har du hittat på idag?

Puss & kram

Katja

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hannas krypin

  Men så mysigt! Jag visste inte att det finns en djurpark i Helsingborg. Så smidigt att den ligger så nära er. Hehe, dottern brukar också rätta mig när jag säger fel.

 2. Pärla

  Både låter och ser härligt ut. Skönt att vara ute och hitta på saker. Vi fikade med vänner och åt middag tillsammans.

 3. Marie

  Oh så många härliga bilder, ser urmysigt ut, samt så kul det verkar vara att gå sär, minns ju bara hur kul det var på Kolmården

 4. Moa Larsson

  Men bilderna är ju helt helt fantastiska Katja! Och jag förstår att ni båda är stolta över flaggkunskapen. Jag hade några killar i min klass när jag gick i fyran som hade pluggat in alla flaggor. Jag är helt värdelös på de och kan max… 10?

 5. Diana Saelöen

  Måste säga att jag också är imponerad av flaggkunskaperna… tror inte att jag kan alla. Vilken härlig dag ni verkar ha haft… jag har aldrig varit där fast jag bor utanför Landskrona.

stats