Katja Zidén

Wiggos rum

Oftast ser det ett som en mindre bomb slagit ner på Minis rum men igår fick jag ett ryck och röjde, slängde och sorterade!

Det här med barnens rum är ju något jag egentligen skulle vilja göra om var femte minut men är fortfarande hyfsat nöjd med Wiggos krypin.

Jag vill ju egentligen ha det ”cleant” men har ju fått inse att där ju ska bo ett barn som leker med leksaker i olika färgskalor ?

Tapeterna hittade vi i en butik i Göteborg men de har även en hemsida här.

Hushyllan, taklampan och köket är märket Kids Concept och köpta hos Jollyroom, tavlorna är köpta hos Kokosbutiken och mattan är från Mio.

Bokhyllan är en gammal ”tallrikshylla” som jag av en slump hittade på en ”Köp & sälj-sida”.

Tycker ni om att pyssla med inredning?

Puss & kram

Katja

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kirsi

  Haha! Visst är det lite irriterande när ungarnas saker ska vara så färgglada och helt gå bortom de färger som inredningen går i. Jag lider med dig. Det är ett snyggt rum. 🙂

 2. Ullie

  men så mysigt han har et . ja tyvärr får det ju bli rensning o städning emellan åt . skönt nu när våra är större o inte stökar ner så o e är duktiga o städa
  gillar verkligen födelse tavlan så fin

 3. Mina

  Vilket härligt barnrum.
  Så fina tapeter och detaljer. Smart att använda en gammal tallrikshylla som bokhylla.

  Du har så rätt i att barnens rum oftast men de har lite olika syn än oss vuxna på vad ordning är 😉

 4. jessica

  åhh vad fint. Jag älskar inredning , vad smart att ta en talrikthylla och ha böcker på, Det hade vare något för en själv och alla kokböcker man har men aldrig använder till köket ju ❤️

 5. Moa Larsson

  Haha! Känner igen det där med att man bara vill göra om och göra om och göra om. Men han har det fantastiskt fint! Har suktat efter en sådan där bokhylla länge nu! ?

 6. Moa Larsson

  Haha! Känner igen det där med att man bara vill göra om och göra om och göra om. Men han har det fantastiskt fint! Har suktat efter en sådan där bokhylla länge nu!

 7. Fröken Rödlök

  Han har ett väldigt fint rum, jag gillar bokhyllan som ser ut som ett hus 🙂 Som jag skrev på instagram så gillar jag även tallrikshyllan han har sina favoritböcker i =)

 8. Sandifighter

  Så mysigt han har det. Nä inredning är inte min grej. Sonen har fint i sitt rum, alltid städat, hos dottern däremot är det alltid ett mindre bombnedslag, men där är det FF, det kan jag i och med förstå när man är tonåring.

 9. Hannas krypin

  Vilket mysigt rum han har! Ibland får jag världens sug att bara slänga ut alla våra möbler och börja om. Jag varierar mellan att vilja ha Underbara Clara-stil och modern/cleant. Det kommer dock inte bli varken det ena eller det andra.

 10. Amanda

  Han har det verkligen så fint i sitt rum att barn har stökigt så är det ju. Varför har han sängen stå så är han rädd för att ramla ner om den stod tvärtom? Frågar av ren nyfikenhet nu dömer inte. 🙂

 11. Lillan Kind

  Så mysigt Wiggo har det i sitt rum!? Tapeten med djuren är riktigt härlig. Jag tycker också om att inreda, men gör det oftare i tankarna än i handling?

stats