Katja Zidén

Hej på er – ny morsa på plats!

Vad roligt att just du hittat hit!

Detta är mitt första inlägg här hos vimedbarn och jag är så glad att jag gjorde slag i saken och började blogga här efter flera år på en annan portal!

Vem är jag då?

Katja heter jag, 37 år (vad fasen hände?!) och jobbar som lärare! Extraknäcker även som eventplanerare på LM event. Älskar barnkläder, resa, skriva listor och umgås! Däremot gillar jag inte städning, småkryp eller höga höjder.

Jag bor i radhus i Helsingborg med min man Fredrik och två busiga killar!

Alwin vår äldsta kille är sex år och flaggexpert. Han är vårt lilla geni som alltid har svar på tal och det är inte för inget som han kallas Citatmaskinen.

Wiggo har precis fyllt tre! Han är vildare än fyra babianer på speed och lägger hela sina dagar på att hitta på hyss! Wiggo lever efter mottot All uppmärksamhet är bra uppmärksamhet. Det är tur att han är så söt och kärleksfull annars hade vi sålt honom på Blocket för längesedan.

Just nu är vi lediga tillsammans i sju veckor vilket både är fantastiskt härligt och så otroligt påfrestande och vi håller tummarna att vi överlever allihopa..

Här på min blogg kommer ni få läsa om småbarnslivet precis som jag upplever det, utan filter och både med höga berg och djupa dalar!

Småbarnslivet med glimten i ögat helt enkelt!

Vem är du som hittat hit! Skriv gärna i kommentarerna och berätta!

Puss & kram

Katja

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats