Katja Zidén

Idag har vi testat Halmstad äventyrsland

Idag packade vi in oss i bilen, tog med oss morfar och morbror Stoffe och drog till Halmstad och deras äventyrsland.

Vi hade fått äran att bli testpatrull för barnsemester.se och fick därför gratis entré/åkband för hela familjen.

För Wiggo var det perfekt! Många karuseller som passade honom och en jättefin dinosauriepark där man gick runt och kikade på dinosaurier från hängbroar.

Alwin tyckte att det var lite för få ”häftiga” karuseller men däremot gillade han vattenlandet (även om det var väldigt kallt i poolerna).

Det var inte mycket folk vilket gjorde att barnen inte behövde stå i kö utan det var bara att åka på.

Vi visste hur förutsättningarna är där och därför var vi nöjda med vår dag! Dock skulle jag inte rekommendera någon att åka väldigt långt för ett besök eller åka dit om barnen är äldre än sju, det är ganska litet.

Det var mysigt för barnen att få spendera en dag med morfar och Stoffe men nu är vi (föräldrar) helt slut – barnen har ju lika mycket energi som vanligt.. ??

Puss & kram

Katja

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Yela

  Men va underbwrt att vara testpatrull & få åka runt och testa sådant! Tråkigt med att de var så litet & kallt i poolen men härligt med en liten utflykt ändå ?

 2. Kamilla

  Vilket ställe ni varit på. Åka vattenrutschkana är faktiskt roligt även om jag blir feg om vatten är över mig när jag landar. Fina bilder som alltid

 3. sandifighter

  Vi har varir där otroligt mycket. Karusellerna perfekta och badet har varit guld värt. Det är absolut en av våra favoritställen ❤❤ och tåget som går in till centrum tyckte ungarna var rolig att åka i

 4. Lexochlogan

  Men å vad kul, dit är ju inte långt för oss. Måste vi nog också besöka i sommar, jag hade tänkt skara men det är så långt för oss att åka. Tack för tipset.

 5. Amanda

  Åh så roligt att även smurfarna är på äventyrslandet älskar smurfarna. Ser verkligen ut som barnen tyckte om att vara där. Gott med glass både för barn och vuxna 🙂

 6. Hannas krypin

  Vad kul att ni fick bli testpatrull för äventyrslandet i Halmstad. Tycker det är roligt att det finns så många olika ställen att besöka. Låter perfekt med lite folk. Brukar alltid försöka besöka olika tivolin och så när det är minst folk. Vill inte betala en massa pengar för att stå i kö.

 7. Ullie

  ja men där är roligt vi är ofta i halmstad men va längesen vvi va där inne faktiskt men våra är ju större nu
  verkar ändå va rätt bra där nu kram

 8. Jennysvardag

  Vilken häftig park som ni fick besöka. Dinosaurerna skulle min son tycka vara häftiga att se. Kul att ni kunde gå in så många gratis. Måste vara roligt att få vara testpatrull ju 🙂

 9. Fröken Rödlök

  Jag tror jag var där när jag var riktigt liten, men jag har hört så många som går därifrån besvikna! För att det är litet, allt inte är igång (trist om det ändå är så litet från början) och att vattnet vart äckligt… Så trist! Men ändå såg jag många besökare gå dit för några år sen när jag bodde granne med parken!

stats