Katja Zidén

Fem saker du kanske inte visste om mig!

 • 1. Jag har aldrig nånsin putsat ett enda fönster. Bodde själv i en lägenhet i fyra år undrar så här i efterhand om det gick att se ut genom fönsterna eller om jag fick någon annan att putsa?!
 • 2. Jag har jobbat som utbildad lärare sen januari 2006. Gick lärarutbildningen i Malmö där jag bodde i nio år!

  3. Jag måste alltid sitta längst ut på bion, får klaustrofobi annars.

  4. Jag blev castad till dokusåpan Mammas pojkar för många år sedan! Är evigt tacksam att jag inte tackade ja! Framförallt när jag satt hemma och såg på tv hur tjejerna brottades i bikini på en pressening täckt av såpa..

  5. Jag är mästare på intron och kan större delen av alla världens flaggor. Helt onödiga skills kan tyckas men någon gång SKA de komma till användning.

  Finns det något mer ni skulle vilja veta? Fråga på!

  Puss & kram

  Katja

  Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
  Kommentarer

  Lämna ett svar

  Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

   Men du. Jag måste erkänna, det har jag nog inte heller…. Putsat fönster. Eller? Kanske på jobb en gång när jag var 15 men nej annars ej. ? Lite rolig info

  2. Fnulan

   Hahhah men jag förstår att du är tacksam för att du inte var med i det programmet. Jag vet att vi i flera år sa en av deltagarnas namn, den utländska killen, Hans mamma sa det på ett så speciellt sätt som gjorde att vi skrattade ihjäl oss. Ahhhhh googlade för att jag började skratta. Det var ju Bobby!! Hans mamma sa alltid SLUTA BOBBY…. men så sjukt ointressant kanske… förlåt. KRAM

  3. Diana Saelöen

   Vad kul med sådana inlägg, korta tydliga fakta om sig själv. Det där med intron kan du säkert få nytta av, på mixmegapol kan du vinna 10 000 kr och flera andra radiokanaler har sådana tävlingar .-)

  4. Fröken Rödlök

   Hahaha!! Jadu, undra hur dina fönster egentligen såg ut … fast ska jag vara ärlig har jag inte putsat många fönster i mitt egna boende, oavsett vart jag bott… Fönster har jag dock putsat många, då jag jobbade inom städ och vi fick putsa massa ibland… jobbigaste var en kyrka med tillhörande församlingshem i två våningar…

  5. sofia

   Jag bara måste ge dig cred för din fina outfit, gud vad du klädde i den. Men alltså vad ballt ändå men kan förstå att du är glad i efterhand att du inte var med. Den är så galen haha 🙂

  6. Moa Larsson

   Handen upp från en till som aldrig putsat ett fönster i hela sitt liv. Tackar min lyckliga stjärna för att jag har en mamma som tycker sådantr kul att göra när hon kommer på besök. Kraaam!

  7. Moa Larsson

   Handen upp från en till som aldrig putsat ett fönster i hela sitt liv. Tackar min lyckliga stjärna för att jag har en mamma som tycker sådantr kul att göra när hon kommer på besök.

  8. Anna

   Så bra inlägg kul att lära sig mer om dig, förstår att du blev glad då, den filmen har jag faktiskt inte sätt. Ha en underbar dag nu! Stor kram!

  9. Mina

   Så härligt att få lära känna dig bättre 🙂
   Förstår att du är tacksam att du inte var med i Mammas pojkar, hade inte alls ställt upp på den brottningen 🙂

  10. Jenny

   Haha… gud mammas pojkar!
   Hade oxå känt mig lättad efter att ha sett det… hahaha!!!
   Super att kunna typ alla flaggor, vem vet, en dag kommer en frågesport om just det och då är miljonerna dina!!!

   Kram kram

  11. Kamilla

   Jag är lite lika som du vill inte sitta i mitten utan väljer gärna en kant. Jag har svårt för att bli inklämd men det är nog lite av klaustrofobi

  12. amanda

   så roligt att få veta lite mer om dej:) alltid roligt att få lära känna bloggaren lite mera 🙂 alltid kul med sådana här inlägg

  13. Amanda

   Jag är nog tvärtom jag vill gärna sitta i mitten när jag går på bio så jag ser allt och alla vinklar. Haha 🙂 Jag var duktig på flaggor när jag var mindre. Nu är det värre med geografin 🙂

  14. Yela

   Tycker dessa inlägg är så himla roligt & ger en sån fin möjlighet att lära känna dig bakom bloggen med dessa listor! Har nog aldrig hört eller sett Mammas pojkar men efter beskrivningen av programmet låter de inte så lockande haha ? Önskar dig en superfin Torsdag ??

  15. Jennysvardag

   Klockren lista som du har fått ihop. När jag läste om flaggorna så tänkte jag direkt på sommarlovs morgon där en av Programledarna ska lära sig flaggorna på deras 50 dagarsutmaning ? du har säkert själv sett de hehe ?

  16. Paulina

   Men så kul och lära känna dig mera!! Älskar såna här inlägg så kul!! Kul att vara lärare?? ❤️❤️❤️
   Super fin och härlig verkar du

  17. Elin

   Oj alla världens flaggor nästan ?!! Shit! Är sjukt dålig på det & geografi överhuvudtaget. Förstår det där med bikini skulle aldrig jag heller göra men jag tyckte det lät coolt att du bli castad.

  stats