Katja Zidén

Julia och Henkes bröllop 2019-07-06

Igår var det äntligen dags för min kusin Julia att få sin Henrik! Vi åkte upp till Blåviks kyrka utanför Boxholm där jag mötte upp med kantorn för att träna på sången jag skulle sjunga för brudparet i kyrkan. Jag var så nervös hela dagen och kunde inte ens äta lunch!

14:00 startade vigseln och brudparet vandrade in i kyrkan! Så otroligt fina! Sången gick helt okej även om jag darrade så mycket att jag höll på att välta notstället när jag försökte hålla mig fast i något ?

Checka in mina stories på instagram för att höra en snutt ??

Efter vigseln tog vi båt tillbaka till Tranås och Badhotellet! Vilket otroligt fint ställe!

Sen blev det middag med väldigt god mat och fantastiskt mycket värme, humor och kärlek! Det var nära till både tårar och skratt hela kvällen! Jag höll också tal och det var roligt att se att det uppskattades!

Bild tagen av Emelieannanilsson

Bild tagen av Emelieannanilsson

Vi sov över på samma ställe som festen hölls på! Otroligt mysigt och fint! Imorse möttes flera av bröllopsgästerna upp och käkade supergod frukostbuffé!

Det var så skönt att vara iväg bara vara jag och Fredrik, välbehövligt efter den sista tidens kaos! Är så stolt över min man!!

Idag stannade vi till i Gränna och käkade lunch på vägen hem! Otroligt charmig stad!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amanda

  Vilket fint brudpar! Ni alla ser ut att ha det trevligt och alla är så fina. Älskar räkmackor det är så gott, den in man äter hade jag också velat ha. 🙂

 2. Kamilla

  Underbart med bröllop. Så fina de var brudparet. Du var ju en riktigt stjärna som sjöng för dem i kyrkan. Så duktig du är och modig. Heja dig Katja

 3. Marie

  Oj så många fina bilder så vackert par både ni och budparet och skönt att få komma iväg själva också, det behöver man

 4. Diana Saelöen

  Åh vilka ljuvliga bilder och vilket vackert brudpar! Vilken sång var det du sjöng? Tyckker det är fascinerande att höra vilka sånger som väljs till bröllop. Ja, jag gillar också Gränna – så mysigt

 5. A

  Underbart att vara på bröllop, mycket skratt och glädjetårar! Småpojkarna är såååå fina i sina vita skjortor!!

 6. Moa Larsson

  Du, den där sången hörde jag nog allt på facebook och jag måste bara säga WOW! Så otroligt fint, vackert och modigt gjort. Hade de speciella beskrivningar på alla gäster i bordsplaceringen? Skulle vilja höra din! Kram fina fina du ?

 7. Mina

  Vilket vackert brudpar och vad kul med bröllop. Även härligt med tid bara vuxna och kunna bara ägna sig åt varandra ❤

 8. Jennysvardag

  Så roligt att du kunde sjunga även fast du var så nervös. Alltid när jag har åkt förbi Gränna så har jag alltid köpt polkagrisar. Så härligt att ni kunde andas ut efter allt kaos 🙂

stats